PRIMERA DIVISIÓ
Esports 03/11/2012

El València derrota a un Atlètic de Madrid que perd el coliderat (2-0)

Un preciós gol de Soldado i un de Valdez en el darrer segon han provocat la primera derrota de l'equip del Cholo Simeone a la lliga

Arda Turan (Atlètic) i Cissoko (València)

BarcelonaPrimera derrota a la lliga de l'Atlètic de Madrid, que perd la imbatibilitat i el coliderat. Un bonic gol de Soldado ha començat a decidir un partit molt igualat on el tècnic local Pellegrino ha estat expulsat per protestar. El defensa local Ricardo Costa ha vist la vermella en els darrers minuts del partit per una suposat cop a la cara de Mario. Mestalla ha protestat molt l'actuació de Teixiera Vitienes, que ha ensenyat més de 8 targetes grogues. En la darrera jugada del partit Valdez ha marcat el 2-0 definitiu.

Mestalla ha vist un partit molt dur, amb Arda Turan evitant la targeta vermella malgrat agredir un rival quan era al terra. El València, ordenat i sacrificat en defensa, ha trobat el gol gràcies a una preciosa rematada de Soldado a la primera part, i s'ha passat la resta del partit defensant.

L'Atlètic, amb Falcao amb un trau al cap, ha atacat un i altre cop però no ha pogut superar la porteria de Diego Alves, qui ha defensat 11 serveis de córner dels visitants. El València també ha buscat el segon gol, però sempre amb contres. Aquesta és la primera derrota de l'Atlètic de Madrid.

València:.Alves; Joao, Rami (Víctor Ruiz, 65'), R. Costa, Cissokho; Gago, T. Costa; Feghouli, Jonas (Banega 81'), Guardado; Soldado (Valdez, 88').

Atlètic de Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis; Tiago (Mario Suárez, 70'), Gabi (R.Garcia, 75'); Turan, Emre (C.Rodríguez, 56') , Adrián; Falcao.

Gols: 1-0 Soldado (20')

Àrbitre: Teixera Vitienes. Va expulsar el tècnic local Pellegrino als 40 minuts i al defensa Ricardo Costa als 89 minuts. T.G: Arda Turan, Tiago, Víctor Ruiz, Cissoko, Miranda, Falcao, Pereira i R.Costa