Esports 15/09/2013

Un primer temps horrible enfonsa el València al camp del Betis (3-1)

Al descans els visitants ja perdien per 3-0 contra un Betis molt ofensiu

Xavi Torres i Romeu, dos catalans en acció durant el Betis-València

SevillaEl València ha perdut al camp del Betis després de jugar un primer temps horrible en què ha estat escombrat de la gespa pels homes de Pepe Mel. El Betis, que només sumava un punt, ha jugat un futbol de toc atractiu i ofensiu que els ha portat al descans amb una superioritat al marcador de 3-0. Diego Alves, porter valencianista, ha evitat més gols.

Al minut 10, Jorge Molina ha fet el primer gol. Després ha arribat el torn de Salva Sevilla, autor d'un doblet (22' i 35'). A la segona part el Betis ha baixat la intensitat, però el València només ha marcat als 68 minuts gràcies a Ricardo Costa. En els darrers minuts els locals han buscat el quart amb contres letals que han fet patir de valent un València que no surt del fons de la classificació, amb només tres punts.