PRIMERA DIVISIÓ
Esports 20/04/2013

El València juga un dels millors partits de la temporada i goleja el Màlaga (5-1)

Al descans les homes de Valverde ja guanyaven per 4-1 a un rival enfonsat moralment

ValènciaEl València ha golejat per 5-1 el Màlaga en un dels millors partits de la temporada dels homes d'Ernesto Valverde. Amb aquest resultat el València supera en la classificació als andalusos i persegueix la Reial Societat en la lluita per jugar la Lliga de Campions.

El València, dinàmic i atrevit, ha fet miques un Màlaga amb la moral baixa després de ser eliminat a Europa. Al descans, els locals ja guanyaven per 4-1 després de 15 minuts màgics, del 24 al 32, en que Caballero ha rebut quatre gols. Parejo ha fet el primer i acte seguit Soldado ha marcat dos, un de penal. Canales ha fet el 4-0.

A la segona part el Màlaga ha aconseguit marcar el 4-1 abans del descans gràcies a un gol de Baptista, però Banega fa fet el 5-1 ràpidament, a la segona part, tancant un partit que mica en mica ha perdut ritme.