PRIMERA DIVISIÓ
Esports 12/05/2013

El València goleja a Vallecas i somia en jugar la Champions (0-4)

Dos gols de Soldado abans del descans han obert la porta del triomf als homes de Valverde

ValènciaEl València ha aconseguit, amb dos gols de Roberto Soldado i dos més del mexicà Andrés Guardado i el paraguaià Nelson Valdez, una còmoda victòria contra el Rayo (0-4). Amb aquesta golejada l'equip de Valverde supera la Reial Societat fent-se amb la quarta posició, però els bascos encara han de jugar contra el Granada aquesta jornada.

El Rayo, esperonat per la seva afició, ha mossegat fort d'inic buscant un triomf que els hauria fet somiar en jugar l'Europa League, però ha fallat en defensa. Després d'una ocasió de Piatti, als 27 minuts Soldado ha fet el 0-1 de penal. Abans del descans el mateix Soldado ha fet el segon, durant uns minuts de clar domini valencianista.

A la segona part el València ha jugat molt còmode, am Banega buscant el tercer gol. Finalment l'ha marcat Guardado, gol que ha fet mal a un Rayo que buscava el seu primer gol sense ordre. El català Piti, amb un xut per sobre del travesser. ho ha intentat als 68 minuts. El València, amb la victòria assegurada, ha tancat la golejada al final del partit amb el 0-4.

Fitxa tècnica:

0 - Rayo Vallecano: Rubén; Arbilla (Perea, m.52), Amat, Jordi Figueras, Casado (Nacho, m.28); Trashorras, Javi Fuego, José Carlos (Lass, m.64), 'Chori' Domínguez, Piti, i Delibasic.

4 - València: Guaita; Joao Pereira, Mathieu, Rami, Guardado; Albelda (Víctor Ruiz, m.77), Parejo; Banega, Feghouli, Piatti (Cissokho, m.55), i Soldado (Valdez, m.83).

Gols: 0-1: m.27 Soldado de penal; 0-2: m.34 Soldado; 0-3: m.62 Guardado; 0-4: M.91 Valdez.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (comitè basc). Va amonestar Jordi Figueras, 'Chori' Domínguez, Delibasic, Nacho i Amat, del Rayo, i Feghouli i Guardado, del València.