PRIMERA DIVISIÓ
Esports 21/03/2012

El València busca consolidar la tercera posició davant d'un Saragossa sense rumb

El pas als quarts de final de la Lliga Europa i la victòria a la Lliga a Bilbao han estat un gran estímul per als homes d'Unai Emery

Efe
3 min
Fhegouli celebrant el seu gol amb Unai Emery

ValènciaTot i que el joc amb la qual el València manté des de fa més de quatre mesos la quarta posició de la Lliga fa pensar als seus rivals que atrapar serà molt difícil, l'equip vol incrementar les distàncies per afrontar amb tranquil · litat el tram final de la campanya. Tot en un moment de la competició condicionat per la disputa de la Lliga Europa, el que fa que almenys durant un mes més l'equip vagi a disputar sempre dos partits per setmana.

Davant el Saragossa, l'entrenador del València, Unai Emery, compta amb la baixa per sanció de Tino Costa, alhora que el turc Topal té algun problema físic, el que fa pensar que al centre del camp estaran David Albelda en tasques de contenció i Dani Parejo en les de creació. Si Víctor Ruiz està en condicions de jugar, potser Rami pugui descansar davant el Saragossa després d'una etapa en què també ha tingut problemes físics, mentre que les restants alternatives en l'equip dependran de les decisions d'Emery i estaran condicionades per la proximitat de la trobada de dissabte a Getafe.

L'objectiu del València, lògicament, és aconseguir la victòria davant el cuer i reconciliar-se amb el seu públic després dels partits contra el PSV i el Mallorca, en els que va deixar un mal gust de boca en convertir un avantatge de 4-0 en un 4 - 2 davant els holandesos i empatar a dos gols un partit que guanyava per 2-0 davant els mallorquins.

El Reial Saragossa va al estadi de Mestalla després del cop moral que va suposar deixar escapar la victòria dissabte passat contra l'Osasuna. Però encara es manté agafat al fil de vida que encara els queda per intentar seguir pensant en la salvació, com ha dit el seu entrenador, Manolo Jiménez,. El tècnic andalús des que va arribar al conjunt saragossà ha intentat insuflar ànims a una plantilla que es veu més a prop de Segona divisió que de Primera i intenta que això no li impedeixi treballar i lliurar-se al màxim, cosa que ha aconseguit en algunes ocasions però no en altres.

En l'aspecte esportiu Manolo Jiménez afrontarà aquesta trobada amb dues baixes, les dels internacionals portuguesos Rúben Micael i Hélder Postiga, que s'espera que siguin sancionats per acumulació d'amonestacions. Per contra, recupera el central italià Maurizio Lanzaro, que es va perdre l'enfrontament contra l'Osasuna pel mateix motiu.

Els dos llocs dels portuguesos serien ocupats per Apoño el del migcampista i per Aranda el del davanter, encara que aquest últim no és segur pels problemes físics que arrossega des de fa un temps. En cas de no estar en perfectes condicions seria el jugador del filial Ortí el titular.

Aquests no seran possiblement els únics moviments de Manolo Jiménez per al partit contra l'equip d'Unai Emery ja que podria tornar a l'onze titular Lanzaro en detriment d'un Mateos que encara que va completar un bon partit després de gairebé tres mesos sense ser titular, el va acabar amb rampes i donada la proximitat dels dos partits el tècnic saragossista podria deixar-lo assegut a la banqueta. El dubte sembla estar en si el preparador de l'equip aragonès mantindrà el croat Dujmovic o si bé optarà per donar entrada a Abraham.

Alineacions probables

València: Guaita; Barragán, Dealbert, Rami o Víctor Ruiz, Jordi Alba, Albelda, Parejo, Feghouli, Jonas, Piatti, Soldado.

R. Saragossa: Roberto; Pablo Álvarez, Lanzaro, Paredes, Obradovic, Lafita, Apoño, Pinter, Dujmovic o Abraham, Luis García; Aranda o Ortí.

Àrbitre: Del Cerro Grande (col · legi madrileny).

Estadi: Mestalla.

Hora: 20.00 hora local

stats