Publicitat
Publicitat

El mercat d'estiu

El València diu que el traspàs de Jordi Alba no es tancarà aviat

El València considera que el traspàs del seu jugador Jordi Alba al Barça "no està en aquests moments a prop de tancar-se", tot i que l'operació no està descartada. Ho va anunciar ahir el director de comunicació del club xe, Damià Vidagany. "No sembla immediat el tancament de l'operació", va dir Vidagany, que va afegir que no s'han produït novetats en les últimes hores pel que fa a les negociacions entre el club valencià i el Barça pel traspàs del lateral dret.

El València va reiterar que vendrà el jugador per 15 milions d'euros. "Si el Barça accepta la proposta, el jugador podria marxar", va dir Vidagany, que no creu que la bona actuació del defensa català a l'Eurocopa faci pujar aquesta xifra ni que el fet que la selecció espanyola arribi a la final pugui entorpir les negociacions amb el Barça.

El director de comunicació valencià va comentar que al València no hi ha constància que cap altre club estigui interessat a aconseguir els serveis de Jordi Alba, però va afegir que "si apareix un altre club en l'escenari de la negociació i mostra interès per Jordi Alba, potser les condicions de la negociació podrien variar".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT