HANDBOL: COPA DEL REI
Esports 10/03/2012

El Valladolid, l'últim obstacle del Barça per jugar la final

David R. Jover
1 min
El Valladolid, l'últim obstacle  del Barça per jugar la final

BARCELONA.Aquesta tarda (20 h, Teledeporte), el Barça Intersport disputa les semifinals de la Copa del Rei contra el Cuatro Rayas Valladolid, equip que la temporada passada els va eliminar i els va privar de passar a la final, l'objectiu mínim per al Barça en aquesta competició.

Albert Rocas, extrem del conjunt català, repassa per a l'ARA com és el Valladolid i quins són els perills de l'equip castellà. "Cutura i Krivocapic en atac prenen totes les decisions i saben trobar Ángel Romero al pivot. Tenen també extrems ràpids i golejadors, i Gurbindo fa molta feina tot i que a vegades no se'l vegi", diu Rocas, que afegeix que el Barça té ànims de venjança. "Tenim una espina clavada de la temporada passada i tenim la lliçó ben apresa. Hem d'estar concentrats perquè serà un partit molt complicat", comenta el català. Una de les complicacions per al Barça Intersport serà la il·lusió dels val·lisoletans en aquest torneig. "És la seva competició, en què es transformen i tenen possibilitats de vèncer", finalitza Rocas, que confia en els seus.

L'altra semifinal (18 h) la disputaran l'amfitrió, el Torrevella, contra l'Atlètic de Madrid, que busca repetir final per intentar revalidar el títol de Copa.

stats