BARÇA

Valverde: "No és normal el que passa amb Ansu Fati, però el veig centrat"

El tècnic admet certa preocupació pels gols rebuts els últims partits

Ernesto Valverde, tècnic del Barça, ha admès que "Ansu Fati és tan jove que encara li toca conèixer el seu cos" perquè, al descans, tenia una sobrecàrrega perquè havia forçat massa. "Assimilar ser jugador del Barça no és una tasca fàcil, i quan ets tan jove encara costa més. Però el veig centrat. Ara, no és normal marcar a la primera pilota, fer l'assistència a la segona i, amb la tercera, gairebé fer un gol per l'escaire. Caldrà que es vagi coneixent, que entengui que tot plegat és molt complicat, que assimili les càrregues de treball... és un llarg camí", ha explicat.

El tècnic blaugrana ha deixat clar que "durant la temporada tothom disposa de minuts, cal esperar el moment i fer-ho bé, i Ansu Fati i Carles Pérez ho estan fent". Sobre De Jong, ha dit que "entra molt bé des de la segona línia, en aquesta posició juga molt bé, però encara pot millorar.

De la baixa d'Umtiti, Valverde ha dit que "és una fatalitat, un cop, no pots fer res davant d'aquestes coses". "Tenim algun central al filial, Todibo... podem jugar amb ells".

Sobre el partit, Valverde ha dit: "S'ha jugat amb determinació, intentant marcar, intentant jugar. Amb el perill de cedir espais per a les seves contres. El partit no era clar malgrat guanyar 2-0, perquè tenen bons jugadors en atac. Els rivals ens estan marcant gols, i això s'ha de millorar".