COPA DEL REI

L'última final d'Iniesta i una prova de foc per a Valverde

El futur del tècnic, protagonista abans de la final de Copa

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el del Sevilla, José Castro, han posat junts aquest migdia davant del trofeu de la Copa del Rei, abans d'assistir al dinar de germanor promogut per la Federació Espanyola de Futbol. "Estem preparats i l'ambició que tenim és màxima", ha dit Bartomeu, que no ha volgut parlar sobre res més i només ha acceptat una sola pregunta, i sobre el partit.

El president ha evitat, així, parlar sobre la informació de 'Mundo Deportivo' segons la qual la directiva podria estar valorant acomiadar Ernesto Valverde aquest estiu en cas de derrota a la final. "No puc entendre per quina raó es dubtaria ara d'un tècnic que fa 15 dies era ideal", ha dit el vicepresident, Jordi Cardoner, negant aquesta informació.

Aquesta informació ha condicionat l'ambient en una expedició blaugrana que sap que avui viurà la seva última final amb Andrés Iniesta. L'ambient, però, no és el millor entre la directiva, la plantilla i el cos tècnic, des de la desfeta de Roma, amb dubtes creuats. Al Barça s'afirma que la temporada està sent molt bona, però hi ha hagut diverses reunions per anar preparant un estiu en què es poden viure canvis en la direcció esportiva i la plantilla. La posició de Valverde, però, era fins ara intocable. I tot i que el club insisteix que ho continua sent, ha afegit una mica més de pressió als jugadors abans de la final de Copa.