LLIGA DE CAMPIONS

Valverde: "La resposta de Cillessen durant el partit ha sigut increïble"

El tècnic insisteix en afirmar que està satisfet amb Dembélé

Ernesto Valverde, tècnic del Barça, ha valorat positivament l'empat contra el Tottenham. "Ells han arriscat molt, i ens han creat problemes com és normal, però la resposta de l'equip ha sigut bona, tot i que ens ha faltat tenir més la pilota, no ha sigut la resposta perfecta, però ha sigut un bon partit".

Al parlar sobre Dembélé, ha dit: "Ha fet un gran gol, però a mesura que el partit ha avançat s'ha anat cansant. Estic content amb ell. Si durant la temporada passen coses, n'anem parlant. El que espero és que ens doni alegries". El tècnic ha explicat: "Prefereixo resoldre les coses dins del vestidor i que no arribin a fora, que no sigui notícia. Però no em molesta si es parla del tema".

Valverde ha explicat: "El repte era no perdre nivell competitiu i s'ha pogut veure un Vermaelen a un bon nivell, o la resposta de Cillessen, increïble. Ha tornat Arthur, fet positiu, i Aleñá ha deixat detalls quan era complicat controlar el seu joc físic". Sobre la suplència de Messi, ha dit: "¿30 minuts a Messi? És millor que jugui una estona i que estigui en moviment. A ell li agrada, a nosaltres també, i al públic, més".