Esports 17/06/2012

Velasco Carballo torna a escena amb el Dinamarca-Alemanya

àlex Gozalbo
1 min
Velasco Carballo durant el Polònia-Grècia.

BARCELONADesprés d'un debut accidentat amb un difícil Polònia-Grècia, Carlos Velasco Carballo arbitrarà aquest vespre el partit entre Holanda i Alemanya, que tancarà la primera fase del Grup B. La UEFA va revisar la seva criticada actuació, que va incloure dues expulsions i un penal, i va considerar que l'àrbitre s'havia ajustat perfectament al reglament.

Després de les victòries contra Portugal i Holanda, Alemanya arriba al partit amb confiança, però també és conscient que encara no té assegurada la classificació. La selecció que entrena Joachim Löw en té prou amb un empat per accedir als quarts de final com a primera de grup. Dinamarca, en canvi, afronta el partit amb molts més nervis, ja que és possible que tan sols li valgui el triomf per classificar-se.

El combinat que entrena Morten Olsen és conscient de la seva inferioritat futbolística contra un dels equips que aspira al títol, però s'aferra a l'exemple del partit de la primera jornada, quan va donar la sorpresa contra Holanda, per creure en la victòria.

Joachim Löw, que ha de buscar un recanvi per al sancionat Jerome Boateng, seguirà apostant pel mateix grup de futbolistes, tot i que podria introduir-hi algun petit canvi. Els mitjans de comunicació alemanys, que destaquen el bon campionat de Mario Gómez, li recorden que a la banqueta té futbolistes útils, com André Schürrle, Marco Reus i Mario Götze.

stats