Esports 16/06/2012

Grècia i Polònia: o guanyen o se'n van a casa

Jordi Mestre
1 min
Els russos Denisov i Zhirkov entrenant ahir.

BARCELONAL'última i decisiva jornada del Grup A de l'Eurocopa està marcada per l'absoluta necessitat de Grècia i Polònia de sumar una victòria si volen seguir vius al torneig. Els grecs són els cuers, amb un sol punt, i s'enfronten a Rússia, la líder del grup, que n'ha sumat quatre (20.45 h, Cuatro). Els polonesos, que han acumulat dos empats, es jugaran amb la República Txeca la presència a la ronda d'eliminatòries (Telecinco). En tractar-se de l'última jornada, els partits es disputaran en horari unificat per evitar donar avantatge a cap selecció.

La necessitat imperiosa d'aconseguir un triomf que pressiona els conjunts grec i polonès contrasta amb la tranquil·litat amb què afronten aquesta última jornada les seleccions de la República Txeca i de Rússia. Els txecs, que ara tenen tres punts, podrien passar a la fase d'eliminatòries amb un empat contra Polònia si Rússia guanya Grècia. En canvi, els russos si sumen un punt en tindran prou per classificar-se passi el que passi en els altres enfrontaments.

Polònia recupera el seu porter Szczesny -expulsat davant dels grecs-. Però el seleccionador Smuda dubta entre ell i el suplent, Tyton, després de les bones actuacions del porter del PSV Eindhoven.

stats