HOQUEI PATINS

El Moritz Vendrell presenta Eloi Mitjans, David Martínez i Guillem Fox

L’acte també ha servit per la posada en escena del nou entrenador Pere Varias, que arriba acompanyat del preparador físic Dani Fernández

Aquest dimecres el Moritz Vendrell ha presentat les seves tres incorporacions de cara a la propera temporada. Es tracten del davanter Eloi Mitjans, procedent del Noia Freixenet, i del mig David Martínez i el porter Guillem Fox, procedents del Barça B. A més, també s’ha presentat Pere Varias, el tècnic que substituirà Guillem Cabestany a la banqueta, i el preparador físic Dani Fernández.

Respecte a l’etapa exitosa de quatre anys amb Cabestany, el president Víctor Romagosa ha assegurat que “acabem una època i en comencem una de nova”, i que per tant “ens hem d’oblidar del passat i encara el futur amb la mateixa il·lusió”. Recollint el guant de Romagosa, Varias ha afirmat que es tracta d’un repte “que il·lusiona” i ha reiterat que “no hem de mirar al retrovisor” malgrat que no descarta “guanyar un títol”, ja que “partit a partit tenim plantilla per poder competir amb qualsevol”.