ESPANYOL
Esports 04/03/2011

Verdú millora, però Rui Fonte és baixa segura per diumenge

Nuria García
2 min
Verdú és dubte per al partit  de diumenge  al Ciutat  de València.

Barcelona.L'Espanyol, que aquesta temporada està de pega amb les lesions, de mica en mica va recuperant efectius. Per al partit de diumenge contra el Llevant al Ciutat de València, el tècnic blanc-i-blau Mauricio Pochettino ja podrà comptar amb el lateral dret Javi Chica, el migcampista Javi Márquez i el porter Carlos Kameni, que ja s'han recuperat de les molèsties que, en el cas dels dos primers, els van impedir jugar el partit de Lliga de dimarts contra el Mallorca.

Qui no podrà vestir-se de curt ni asseure's a la banqueta és Rui Fonte. El davanter del planter blanc-i-blau va patir un cop fortuït al múscul crural durant l'entrenament de dimecres i, tot i que evoluciona favorablement, la seva presència a València està pràcticament descartada. Per contra, Joan Verdú millora de la contusió al quàdriceps de la cama esquerra, tot i que de moment és dubte per al partit de diumenge.

Osvaldo rep l'alta mèdica

El jugador argentí Daniel Osvaldo va sotmetre's ahir a una ressonància magnètica que va determinar que ja està recuperat del seu trencament de la inserció de l'adductor llarg de la cama esquerra. Els metges li van donar l'alta, tot i que el blanc-i-blau seguirà passant controls per avaluar la seva evolució. Avui Osvaldo visitarà l'equip mèdic del doctor Cugat per valorar l'estat de l'operació i establir quin treball ha de fer a partir d'ara.

Forlín vol jugar amb protecció

Juan Forlín, que va passar la setmana passada per la sala d'operacions per ser intervingut d'una fractura doble a la mà esquerra -avui li treuen els punts de sutura-, va assegurar que estaria disposat a jugar, tot i que amb una protecció a la mà. "No sé si estaré per jugar, però amb les ganes que tinc de saltar al camp, assumiria qualsevol risc", va dir Forlín. Els metges, davant les baixes de la plantilla, valoren la possibilitat que Forlín jugui amb una protecció a la mà, tot i que l'àrbitre podria no permetre que el defensa argentí jugués amb la fèrula.

stats