ESPANYOL
Esports 08/07/2012

Víctor Álvarez, sota supervisió mèdica per una anomalia al cor

Les revisions mèdiques fetes divendres als jugadors de l'Espanyol han revelat que Víctor Álvarez té una anomalia cardíaca. El jugador podrà seguir entrenant-se, però sota supervisió mèdica.

D.r.j.
2 min
Víctor Álvarez, sota supervisió mèdica per una anomalia al cor

BARCELONAVíctor Álvarez, defensa del filial de l'Espanyol que està participant activament en la pretemporada del primer equip periquito, seguirà entrenant-se però sota supervisió mèdica per culpa d'una anomalia cardíaca que se li va detectar durant les proves mèdiques del segon dia de pretemporada, segons va anunciar l'Espanyol ahir.

En aquests tests rutinaris es van apreciar a Víctor Álvarez uns valors poc precisos en les proves cardiològiques, per la qual cosa se li van fer més proves, que van detectar l'anomalia. Els pròxims mesos, a Álvarez, de 19 anys, l'hauran de sotmetre a diverses proves els metges de l'Espanyol i el departament de cardiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. Els blanc-i-blaus no volen assumir cap risc després dels casos recents de futbolistes que han patit algun ensurt i ho deixaran tot sota control mèdic.

Tot i així el jugador espanyolista podrà seguir el ritme d'entrenaments amb normalitat i no li caldrà sortir del programa previst per l'entitat, que viatjarà a Peralada aquest dimarts, dia 10 de juliol, per seguir la preparació i començar a disputar amistosos a partir del dia 18. Fins aleshores els homes de Mauricio Pochettino s'entrenaran a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en doble sessió, com ahir, en què la pilota no va aparèixer gaire i amb sessions físiques, que seran constants fins ben entrat aquest juliol.

Avui festa, i Moreno, demà

Héctor Moreno s'incorporarà dilluns que ve a la disciplina de l'Espanyol. El defensa mexicà, que en acabar el campionat de Lliga encara va haver de disputar partits amb la selecció del seu país, tenia permís del club per tornar a Barcelona avui per incorporar-se demà a la feina amb el grup i estarà a l'estada de pretemporada que començarà dimarts a Peralada.

La plantilla blanc-i-blava tindrà avui una jornada de descans després de l'intens treball dels últims dies. Els jugadors tornaran a l'activitat demà amb una altra sessió doble, de matí i tarda, que tindrà tres escenaris diferents: la Ciutat Esportiva Dani Jarque, la Clínica Creu Blanca i el CAR de Sant Cugat.

stats