FUTBOL
Esports 01/02/2012

Víctor Sánchez, el tercer reforç de l'Espanyol

T.p. / N.g.
1 min
Philippe Coutinho i Kalu Uche en el primer entrenament.

BARCELONA.L'Espanyol ha tancat el mercat de fitxatges amb tres incorporacions. Després del fitxatge dilluns de Coutinho i Kalu Uche, ahir va contractar els serveis del migcampista de Rubí Víctor Sánchez, que s'ha desvinculat del Neuchâtel suís, un club que ha estat declarat en fallida. Víctor, de 24 anys i format a les categories inferiors del Barcelona, ha firmat pel que queda de temporada i tres més. El jugador català havia arribat aquesta temporada al conjunt suís, després de passar pel Barça, el Xerez i el Getafe.

L'Espanyol va tancar la seva incorporació poc abans de presentar a l'estadi de Cornellà-El Prat el mitja punta brasiler Phillippe Coutinho i el davanter nigerià amb passaport espanyol Kalu Uche, que ja es van entrenar al matí després de passar la revisió mèdica. Coutinho, que s'incorpora cedit per l'Inter de Milà sense opció de compra fins al final de temporada, va comentar que esperava respondre amb assistències i gols a tota l'expectació que havia generat el seu fitxatge: "Vull ajudar el bloc i créixer cada vegada més". El jugador, de 19 anys, jugarà amb el dorsal 23, "per Michael Jordan", segons va dir. Uche, de 29 anys, firma per al que queda de temporada i la vinent. "Vaig arribar aquí quan era un nen i vaig gaudir molt, estic contentíssim de tornar. El vestidor és una família", va afirmar recordant els seus inicis al club blanc-i-blau.

El conseller delegat, Joan Collet, i el director esportiu, Ramon Planes, es van mostrar satisfets per les arribades dels nous jugadors. "Coutinho era una oportunitat de mercat i l'hem aprofitat. Uche coneix bé la categoria i ens semblava una bona aposta", va assegurar Ramon Planes.

stats