Esports 02/09/2012

Victòries del Mallorca i el Màlaga, que dormen colíders

Victòries  del Mallorca  i el Màlaga, que dormen colíders

BARCELONAEl Mallorca va acabar la jornada de dissabte en el primer lloc de la classificació, després de derrotar 1-0 la Reial Societat a l'Iberostar Estadi de Palma. Un gol de cap de Víctor Casadesús al minut 75 va donar els tres punts als de Joaquín Caparrós, que comparteixen lideratge amb el Màlaga, amb 7 punts. Els andalusos tampoc van fallar en el seu partit a la Romareda, on els homes de Pellegrini van aprofitar un solitari gol de Camacho als deu minuts de la represa per endur-se el triomf (0-1) davant el Saragossa. L'exmatalasser va rematar amb força un córner davant la passivitat de la tova defensa aragonesa.

De la resta de partits de la jornada d'ahir, en destaca la primera victòria en Lliga del Celta del tècnic experiquito Paco Herrera. Els gallecs van completar un partit molt seriós superant un inofensiu Osasuna per 2-0, gràcies als gols de Iago Aspas -de cap després d'una centrada d'Augusto Fernández, al minut 68- i de Mario Bermejo -aprofitant una errada defensiva dels navarresos, sobre el temps afegit.

A Riazor, el Deportivo i el Getafe es van repartir un punt (1-1), després que el visitant Barrada, definint bé un mà a mà amb el porter Aranzubia, neutralitzés el gol matiner del local Riki (amb un xut ras que va batre Moyà).

San Mamés sense Llorente

L'afició de l'Athletic seguirà sense gaudir del seu davanter estrella, després que el tècnic Marcelo Bielsa deixés fora de la convocatòria Fernando Llorente per unes molèsties que li van impedir entrenar-se. Els bascos reben el Valladolid a les 16 h amb la missió de sumar els primers punts en Lliga. Abans, en la jornada del matí, el Rayo Vallecano -l'altre equip, juntament amb el Valladolid i el Barça, que ha sumat dues victòries en aquest inici de campionat- jugarà contra el Sevilla.