Esports 05/10/2014

El Vila-real sap patir a Vigo i derrota el Celta (1-3)

Asenjo ha fet aturades clau per evitar el gol dels jugadors locals

El Vila-real s'han endut els tres punts de Balaidos

BarcelonaEl Celta de Vigo ha patit la primera derrota de la temporada contra un gran Vila-real (1-3). L'equip groc ha aconseguit endur-se els punts gràcies a les bones aturades d'Asenjo i un alt grau d'efectivitat.

El Celta ha dominat els primers minuts, però una relliscada de Planas ha permès al Vila-real fer el 0-1, obra de Moi Gómez. L'equip de Marcelino, que tornava a la banqueta després de la mort del seu pare, ha fet ràpidament el 0-2 amb un nou xut de Moi Gómez. Amb 0-2, el Celta ha reaccionat i Larrivey ha marcat el primer gol local abans del descans.

A la segona part, Asenjo ha evitat l'empat amb grans aturades, i quan el Celta ja deixava molts espais, una contra visitant ha acabat amb el tercer gol, obra de Mario.

Celta de Vigo: Sergio Álvarez; Hugo Mallo, Cabral, Fontás, Planas (Jonny, min 68); Radoja (Madinda, min 76), Krohn-Dehli, Álex López (Charles, min 83); Nolito, Orellana i Larrivey

Vila-real: Asenjo; Mario, Gabriel, Víctor Ruiz, Adrián Marín; Moi Gómez (Cani, min 72), Trigueros, Bruno, Cheryshev (Jonathan dos Santos, min 64); Uche i Giovanni (Vietto, min 66)

Gols: 0-1, min 32: Moi Gómez. 0-2, min 33: Moi Gómez. 1-2, min 43: Larrivey. 1-3, min 89: Mario

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (català). Vermella per doble amonestació a Fontás (min 87). Grogues a Krohn-Dehli, Orellana, Madinda, Adrián Marín, Gabriel, Moi Gómez i Cani