Esports 03/05/2015

El Vila-real treu un punt de Riazor (1-1)

Els locals, molt nerviosos, segueixen en zona de descens

Els jugadors del Deportivo, protestant durant l'empat amb el Vila-real

BarcelonaEl Vila-real ha sumat un punt a Riazor, en la seva lluita per ser la propera temporada a l'Europa League, deixant els locals molt tocats, a la zona de descens.

L'equip de Marcelino ha intentat portar el control del matx malgrat les baixes que pateix, però ha topat amb un Deportivo agressiu, ja que necessitava sumar els tres punts per sortir de la zona de descens. Després de caure golejats a Elx, els locals han fallat dues ocasions clares durant el primer temps. Al segon, Jaume Costa ha marcat el 0-1, però la reacció local ha arribat tot just cinc minuts més tard gràcies a Celso Borges (50'). Els darrers minuts han estat de domini del Deportivo, però la defensa visitant ha aguantat ferma.

Deportivo

Vila-real: Juan Carlos; Mario, Eric Bailly (Dorado, min.74), Víctor Ruiz, Jokic (Moi Gómez, min.66); Jonathan dos Santos, Trigueros, Pina, Jaume Costa; Campbell i Gerard Moreno (Vietto, min.56).