Vila-real
Esports 10/09/2011

Vila-real i Sevilla empaten a dos en un enfrontament trepidant al Madrigal (2-2)

Ha estat un partit viu i obert on el Vila-real ha jugat durant més d'una hora amb un futbolista menys per l'expulsió del porter Diego López

Rossi, després del primer gol del Vila-real.

Vila-realEl Vila-real i el Sevilla han empatat a dos gols en un partit viu i obert, en què l'equip local ha jugat gairebé una hora amb un home menys i on el conjunt andalús ha aconseguit l'empat als últims minuts.

El Sevilla ha obert i ha tancat el marcador d'un partit on el Vila-real ha aconseguit donar la volta al marcador tot i jugar amb un futbolista menys, i on en general, tots dos han demostrat que aspiren a la zona alta de la classificació.

La clau del partit ha estat l'expulsió del porter 'groguet' Diego López als vint minuts de partit per un penal sobre Perotti. Cesar ha sortit al seu lloc i ha aturat el llançament en primera instància, però Negredo ha pogut anotar el primer gol en el rebuig.

El gol i l'expulsió semblaven posar molt complicat el partit per al Vila-real, però l'equip local ha millorat i ha aconseguit empatar aviat, també de penal. Rossi ha igualat el marcador, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Al segon temps el Sevilla ha dut el pes del partit, però els locals han aguantat bé i han pogut anotar el segon gràcies a un xut sec i sense gaire angle de Marco Ruben.

Però a partir d'aquest moment els de La Plana, ja per davant del marcador però un jugador menys, s'han tancat al darrera i han intentat aguantar el marcador. Però el Sevilla, gràcies a una diana d'Alexis, de cap, a cinc minuts pel final.

Vila-real 2 - Sevilla 2

VILA-REAL: Diego López, Mario, Musacchio, Gonzalo (Marco Ruben, m.65), Joan Oriol, Bruno, Marchena, Borja Valero, Cani (César, m.22), Rossi i Camuñas (De Guzmán, m.57).

SEVILLA: Javi Varas, Cáceres (Campaña, m.74), Alexis, Escudé, Fernando Navarro, Medel, Trochowski (Rakitic, m.56), Navas, Manu del Moral (Kanoute. m.56), Perotti i Negredo.

GOLS: 0-1, m.23: Negredo. 1-1, m.35: Rossi, de penalti. 2-1, m.72: Marco Ruben. 2-2, m.86: Alexis.

ÀRBITRE: Teixeira Vitienes. Vermella directa a Diego López (m.21). Targetes grogues a De Guzmán, César, Negredo, Manu del Moral, Kanoute i Alexis

ESTADI: Madrigal, uns 20.000 espectadors.