Esports 22/11/2015

El Vila-real salva un punt contra un Eibar que segueix en posicions d'Europa (1-1)

BarcelonaAl minut 85 de partit, el defensa Jaume Costa ha salvat un punt per a un Vila-real que ha topat amb la solidesa de l'Eibar, sisè classificat, en posicions europees (1-1). Quan el Madrigal començava a desesperar, Samu ha filtrat una passada a Costa, que amb un xut creuat que ha tocat al pal ha permès l'empat. En els minuts finals, el Vila-real s'ha bolcat a la porteria de Riesgo, però el conjunt basc ha pogut contenir les aproximacions del conjunt de Marcelino García Toral. El balear Sergi Enrich ha marcat el 0 a 1 abans de la mitja hora de joc, i l'Eibar s'ha quedat amb un jugador menys en el quart d'hora final per doble amonestació a Koke. Abans, el Vila-real havia perdut el central Bonera, que ha hagut d'abandonar el camp lesionat quan els groguets ja havien fet els tres canvis.

Amb aquest resultat, el Vila-real supera el Celta i es situa quart.