Esports 17/09/2015

El Vila-real cau a Viena en ser remuntat en tres minuts fatídics (2-1)

BarcelonaEl Vila-real s'ha estrenat amb mal peu en la fase de grups de l'Europa League, després de caure per 2-1 al camp del Rapid de Viena. Els groguets s'han avançat gràcies a un gol de cap de Baptistao pocs segons abans del descans, però els austríacs han capgirat el marcador amb dos gols en tres minuts en la segona part.

El conjunt de Marcelino, que ha debutat en la competició europea aquest curs amb un onze ple de suplents, que li ha estat suficient per arribar al descans amb un avantatge mínim. El Rapid, lluny d'espantar-se, ha donat la cara i ha respost amb uns quants avisos. Ja al primer temps ha gaudit de diferents ocasions per marcar, però ha estat en la segona part quan ha capgirat el resultat. En el minut 49, Schwab ha aprofitat un mal refús de la defensa després d'una falta per empatar, i tres minuts després, en el 52, Hofmann ha anotat el segon de penal.

Els de la Plana han intentat aconseguir un segon gol, però han topat contra un equip replegat que ja suma tres punts.