Esports 24/01/2011

El Vila-real s'encomana a Rossi (2-1)

David Jover
2 min

BARCELONA.El Vila-real es va tornar a creure que és un dels grans de la Lliga i va donar un cop d'autoritat després de remuntar un 0-1 advers davant la Reial Societat. Ahir, el fantasma de l'eliminació de la Copa del Rei va voltar pel Madrigal durant onze minuts, però gràcies a l'efectivitat de l'italià Giuseppe Rossi, autor de dues dianes, els de Juan Carlos Garrido van tornar al tercer lloc de la taula que dissabte els va prendre provisionalment un dels seus rivals directes, el València d'Unai Emery.

Qui té motius per preocupar-se és l'Atlètic de Madrid. El conjunt de Quique Sánchez Flores va caure estrepitosament contra l'Sporting de Gijón al Molinón per 1-0 i cada cop queda més despenjat de les places que donen accés a la Champions League, ja que se situa a deu punts del València, quart, que en té 40. "No em preocupa el meu futur", va declarar el mateix Quique a la roda de premsa posterior al partit.

D'altra banda, dos equips que poden somriure aquesta jornada són l'Almeria i el Saragossa. Tot dos van guanyar a casa -4-3 i 1-0 respectivament- i en el cas dels aragonesos els tres punts han servit per poder abandonar les places de descens. Pel que fa als andalusos, aquesta victòria, cimentada en els dos gols que va marcar l'argenti José Ulloa, els fa sumar el primer triomf al seu estadi en el que va de temporada i els situa a la dissetena plaça de la taula. Aquest ascens els fa abandonar l'últim lloc de la classificació, que ara ocupa el Llevant de Luis García Plaza amb només quinze punts.

L'Hèrcules, a guanyar a fora

Els d'Esteban Vigo no guanyen fora del Rico Pérez des de l'11 de setembre al Camp Nou davant el Barça. Aquesta nit, davant l'Athletic de Bilbao a San Mamés (21 h, GolT), els homes d'Esteban Vigo han de reafirmar que volen aspirar a les places que donen accés a Europa.

stats