HOQUEI PATINS
Esports 12/04/2013

Dos gols de Rodero en els últims instants certifiquen la victòria del Lleida a la pista del Vilanova (1-4)

Amb aquesta victòria els lleidatansasseguren pràcticament la permanència a l’OK Lliga i es situenprovisionalment a tres punts de la Lliga Europea

Jordi Graell

BarcelonaEn el partit que obria la 23a jornada de l’OK Lliga, l’ICG Software Lleida ha guanyat a la pista del RDI Vilanova per 1-4, en un duel directe per accedir a la Copa de la CERS de l’any vinent. Tot i la contundència del marcador final, el partit s’ha mantingut obert fins a manca d’un minut pel final,quan dos gols de Lluís Rodero han decantat la balança a favor dels visitants.

A la primera part només s’ha vist un gol, concretament al minut dotze, quan Marc Soler ha permès el Lleida avançar-se en el marcador. Tot i que els dos equips han disposat d’un penal a favor, ni Carles Trilla pels lleidatans ni Francesc Gil pels vilanovins han estat encertats en l’execució, i s’ha arribat al descans amb avantatge mínim pels visitants.

Només començar la segona part, un xut de Jordi Creus desviat per la defensa lleidatana ha acabat introduint-se a la porteria defensada per Lluís Tomàs, restablint d’aquesta manera les taules en el marcador. A partir d’aquí,Tomàs no ha encaixat cap més gol i s’ha mostrat molt segur sota els pals, com ha demostrat en un altre penal favorable al Vilanova,en què el porter del Lleida ha aconseguit tornar a aturar el llançament a Francesc Gil.

I del possible 2-1 ha arribat la polèmica, ja que el conjunt de la Terra Ferma ha anotat el segon gol mitjançant Dani López, però el gol no hauria d’haver pujat al marcador, ja que Necchi ha assistit López totalment estirat a terra.A manca de sis minuts pel final, el mateix Necchi ha tingut l’opció de sentenciar el partit fruit de la desena falta d’equip del Vilanova, però ha topat amb un encertat Juanra De Moya.

Finalment, un penal executat a la perfecció per Lluís Rodero i una gran acció individual del propi Rodero han establert l’1-4 definitiu.