Esports 02/03/2011

"Si Villa juga, val més que no li arribin gaires pilotes"

Barça "Si tu no estàs concentrat et pot golejar. Disfrutes veient-lo, però no enfrontant-hi" Objectius "El nostre objectiu és jugar la Lliga de Campions la pròxima temporada"

T.p.
2 min
"Si Villa juga, val més que no li arribin gaires pilotes"

Torna David Villa, un dels herois de Mestalla, per primer cop vestit de blaugrana. Els jugadors del València coneixen força bé a l'asturià. Com afronten el retorn?

Tothom coneix molt bé Villa, que va donar-ho tot pel València i és encara molt estimat. Un golejador nat, dels que pot inventar-se gols quan sembla que no hi ha opcions. Només que hi hagi una mínima opció ell ja apunta cap a porteria. La millor manera de defensar-lo és evitar que toqui la pilota, i això és feina de conjunt. Si Villa juga, val més que no li arribin pilotes o tindrem feina.

A part de Villa, el Barça disposa de jugadors de primer nivell, com Xavi, que és dubte, ja que acaba tot just de rebre l'alta mèdica. Podem dir allò que és millor que juguin els bons?

Sincerament, si Xavi no juga el Barça ho nota, ja que l'absència dels jugadors bons sempre és nota. Ara, tothom sap que el Barça disposa d'altres jugadors de primer nivell, per la qual cosa tampoc decideix res. Tant de bo que estigui bé. Però si no juga, millor per al València.

S'havia parlat d'una suposada baixada de rendiment del Barça. Com ho veu?

Doncs no la veiem, la veritat. És un d'aquells equips que si tu no estàs concentrat et pot golejar. El Barça ha demostrat molts cops que si ha guanyat les últimes lligues i és líder no és per casualitat. Un equip que disfrutes veient, però que et fa patir com a rival. Nosaltres, però, ja vam demostrar a l'anada que podem crear problemes al seu joc si treballem com toca.

El Barça no ha guanyat mai amb Guardiola a València. Això confirma la bona feina de l'equip amb Unai Emery?

Nosaltres treballem molt per intentar tornar a la Lliga de Campions, que és el nostre objectiu. Mestalla sempre és un camp difícil per als altres equips perquè la nostra gent pressiona. De ben segur que serà un partit molt igualat, esperem poder donar una alegria als nostres.

stats