Esports 29/05/2011

Villa marca i aixeca la seva primera Champions

N. García
1 min
Villa marca i aixeca la seva primera Champions

Barcelona.David Villa va escollir un bon dia per estrenar-se com a golejador en una final internacional. El davanter asturià, que havia marcat tres gols en aquesta edició de la Lliga de Campions, va igualar amb el gol d'ahir el seu millor registre, que datava del seu debut en aquesta competició, en la temporada 2006-2007, quan encara vestia la samarreta del València.

A més, Villa es va retrobar ahir amb el gol després d'un mes llarg sense marcar, ja que l'últim que l'asturià havia celebrat era de Lliga, contra l'Osasuna, el 23 d'abril. En aquell moment va trencar una ratxa negativa d'onze partits sense marcar, però des de llavors, no havia tornat a veure porta.

I Villa va esperar, pacient, el seu moment. Al 68', el davanter asturià va marcar el gol de la tranquil·litat, el tercer del Barça. I el va celebrar amb ràbia, tirant-se de genolls a la gespa de Wembley. Era conscient que, potser, el seu gol apropava el Barça al seu quart títol europeu. Villa va acabar aixecant la seva primera Lliga de Campions i passejant-se, feliç, per la gespa de Wembley amb la bandera asturiana.

stats