Rio 2016

Vueling fa perdre l'últim bitllet per a Rio al perxista Dídac Salas

Les perxes que havia d'utilitzar en la darrera prova amb bitllet olímpic a Barcelona es van extraviar a l'aeroport d'Amsterdam

El saltador de perxa Dídac Salas no ha pogut disputar l'última prova que atorgava el bitllet per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro perquè la companyia aèria Vueling li va perdre les perxes a l'aeroport d'Amsterdam. L'atleta de Sant Cugat del Vallès va volar divendres de la capital holandesa a Barcelona i les perxes no van fer-ho amb ell.

Salas venia de disputar els Campionats d'Europa a la ciutat holandesa amb el temps just per fer un últim intent d'anar a Rio en l'últim control amb bitllet olímpic, que es disputava diumenge a Barcelona. Les perxes finalment van veure's afectades pel caos que durant les últimes setmanes va patir la companyia i van arribar tres dies després a Catalunya.

L'atleta, sense les perxes, no va poder disputar la prova de diumenge i es va quedar sense l'opció d'arribar a la marca mínima que exigeixen els Jocs. Fins a l'Europeu d'Amsterdam, el del Vallès Occidental havia aconseguit una marca de 5,60 metres, 10 centímetres per sota de la marca mínima per anar al Brasil ( 5,70 metres). El jove de 23 anys ha lamentat no haver pogut fer l'últim intent: "Mala sort, nom em quedo amb un bon gust de boca".