BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 09/12/2011

Vuitena demostració de força

àlex Gozalbo
1 min
Eidson intenta, sense èxit, una esmaixada per sobre de Savrasenko.

BARCELONAAXavi Pascual li agrada mantenir una sèrie de costums, certes dinàmiques que ajuden els seus jugadors a sentir-se còmodes amb un mateix patró de joc. El Barça Regal ja ha jugat vuit partits d'Eurolliga i, per exemple, els canvis en el cinc inicial són mínims. De 40 possibilitats, 36 han estat les mateixes amb Marcelinho Huertas, Joan Carles Navarro, Chuck Eidson, Erazem Lorbek i Kosta Perovic començant gairebé tots els partits d'inici. Ahir, però, el tècnic va fer un canvi contra l'Unics Kazan, contra qui va sumar la vuitena victòria consecutiva.

Eidson, la peça més fiable en aquest inici de temporada, es va quedar a la banqueta en previsió dels cinc partits amb què el Barça Regal tancarà l'any abans d'enfrontar-se al Reial Madrid. L'equip rebrà diumenge l'Unicaja i viatjarà dimarts a Siena, on buscarà certificar la primera posició del grup. Caja Laboral, Galatasaray i Assignia Manresa seran els últims rivals d'un mes complicat.

Per això cal estalviar energies i esforços, com ahir contra l'Unics Kazan. El conjunt rus és un dels equips que més bé ha defensat enguany contra el Barça Regal, però encara no n'hi ha hagut prou per guanyar al Palau Blaugrana. Menys encara si, com li agrada a Xavi Pascual, l'equip s'agafa el compromís amb l'actitud correcta.

El pes de l'equip recau actualment en deu jugadors. Un onzè ajuda més o menys depenent del dia i el dotzè, Xavi Rabaseda, està patint per aconseguir minuts de qualitat en un equip dissenyat per lluitar per l'Eurolliga.

stats