WATERPOLO
Esports 15/12/2012

El CN Atlètic-Barceloneta guanya a Terrassa i es proclama campió d'hivern de waterpolo

El Sabadell es situa com a segon empatat amb el Terrassa després de golejar el Navarra

Ara
2 min
El partit entre el Mediterrani i el Mataró

BarcelonaEl CN Atlètic-Barceloneta s'ha consolidat com a líder de la Divisió d'Honor Masculina de waterpolo després de derrotar el CN Terrassa per 5-9. El conjunt mariner eleva a sis els seus punts d'avantatge en relació als vallesans i el CN Sabadell, que tornen a quedar empatats en la segona plaça de la classificació. D'altra banda, set equips s'han assegurat ja la participació en la pròxima edició de la Copa del Rei, deixant per decidir el destinatari del vuitè bitllet, que es decidirà la setmana en l'última jornada de l'última volta.

El CN Atlètic-Barceloneta ha fet un pas de gegant en la taula i s'ha assegurat el títol honorífic de campió d'hivern. Els de Santi Fernández tanquen el desè assalt del campionat amb un nou triomf, en aquesta ocasió a la piscina del CN Terrassa per 5-9. Aquest resultat, combinat amb la victòria del CN Sabadell a casa davant el CD WP Navarra torna als vallesans a la segona plaça del campionat, a sis punts del líder.

Per darrere del trio de cap, el veritable atractiu de la competició rau en l'emocionant batalla per la classificació per la Copa, que implica des d'avui a només tres equips. Aquesta jornada ha servit perquè Reial Canoe NC-Isostar, CD WP Navarra, CN Barcelona i CE Mediterrani s'asseguressin el bitllet per al torneig del KO. Els madrilenys ho han fet golejant el Helios per 20-3. Més dramatisme s'ha produït a Sants, on CE Mediterrani i Mataró barallaven per assegurar-se el bitllet coper. En un partit emocionant i amb desenllaç dramàtic, una gol de Roger Ximénez a menys d'un minut per al final ha posat el 8-7 que garanteix la presència dels barcelonins a la Copa. L'última jornada, doncs, determinarà l'últim bitllet, que lliuraran CN Sant Andreu, actual vuitè classificat, CN Catalunya i CN Mataró Quadis. Amb múltiples resultats creuats entre ells, tot és possible i dependrà dels marcadors de dissabte.

Divisió d'Honor Masculina. Desena jornada

CE Mediterrani 8-7 CN Mataró Quadis

CN Sabadell 18-6 CD WP Navarra

CN Sant Andreu 9-8 CN Catalunya

Reial Canoe NC-Isostar 20-3 CN Helios

CN Terrassa 5-9 CN Atlètic-Barceloneta

CN Montjuïc - CN Barcelona

stats