WATERPOLO
Esports 31/07/2012

La selecció espanyola de waterpolo cau davant de Croàcia i protesta un gol en el darrer segon (8-7)

L'equip de Rafa Aguilar demana que sumi al marcador un gol en el darrer segon d'Iván Pérez que els àrbitres no han donat com a vàlid

T.p.
El gol no vàlid d'Espanya en el darrer segon del partit amb Croàcia

BarcelonaPrimera derrota de la selecció espanyola de waterpolo. L'equip de Rafa Aguilar ha vist com la vigent campiona d'Europa, Croàcia, els derrotava per 8-7 després d'un partit polèmic. Els balcànics han dominat els dos primers quarts, però en el tercer Espanya ha remuntat tres gols. En el darrer només s'ha vist un gol, dels croats, de penal i a manca de 40 segons. En el darrer atac, el boia del CN Sabadell Iván Pérez ha reclamat un gol que l'àrbitre principal del partit ha decidit no donar com a vàlid, malgrat que el jutge de línia l'havia validat.

Espanya havia debutat amb victòria davant del Kazakstan, el rival més fluix d'un grup en què els quatre primers es classifiquen per als quarts de final. Albert Español ha fet el 0-1 a l'inici del partit, però els croats han imposat el seu físic, amb molts jugadors de més de dos metres, i han dominat el matx. Marc Mignuell ha vist com dos tirs seus anaven al pal, i els croats han demostrat el seu ofici marcant en superioritat. Espanya, en canvi, ha fallat quatre atacs amb un home de més i al final del segon quart ja perdia per 5-3.

A la segona part, però, Espanya ha començat encertada i amb superioritat, i gràcies a Albert Español i Perrone ha remuntat fins al 7-7 de finals del tercer quart. El partit ha esdevingut una guerra de nervis amb els porters dominant. Finalment, un penal de Sukno ha significat el 8-7 final. Espanya ha protestat molt el gol no concedit d'Iván Pérez, demanant a l'àrbitre italià Boris Margeta que fes cas de les imatges de vídeo, en què la pilota sembla que entra en la seva totalitat. Ara, Espanya haurà de lluitar amb Itàlia i Grècia per intentar passar als quarts en la millor posició possible.