Esports 16/10/2013

Xile, amb un gol d'Alexis Sánchez, es classifica per jugar el Mundial

Uruguai haurà de jugar un 'play-off' contra Jordània per ser al Brasil

T.p.

BarcelonaLa selecció xilena s'ha classificat per jugar el Mundial després de derrotar l'Equador per 2-1 a Santiago. Els homes de Jorge Sampaoli en tenien prou amb un empat per classificar-se, empat que també servia als equatorians. Malgrat tot, Xile ha volgut guanyar el partit i al descans ja guanyava per 2-0 gràcies als gols d'Alexis Sánchez i Medel. El blaugrana ha obert el marcador amb un bonic cop de cap. A la segona part, l'Equador ha fet el 2-1 gràcies a Caicedo.

El triomf xilè ha donat una mica de vida al somni uruguaià de classificar-se de forma directa. La 'celeste' necessitava guanyar i remuntar una diferència de gols de -4 gols amb els equatorians. L'Uruguai finalment ha guanyat per 3-2 als argentins, però haurà de jugar un 'play-off' final contra Jordània si vol ser al Brasil. 'El Cebolla' Rodríguez, Luis Suárez i Cavani han fet els gols locals. El jugador del Newell's Old Boys, Maxi Rodríguez, ha fet els dos gols d'una Argentina sense Messi ni Mascherano.

L'Argentina s'ha proclamat campiona del grup de classificació per davant de colombians, xilens i equatorians, equips també classificats. L'Uruguai anirà al 'play-off'.