BARÇA
Esports 26/03/2015

Bravo juga els 90 minuts en la derrota de Xile contra l'Iran (2-0)

L'equip xilè, amfitrió de la propera Copa Amèrica, jugarà un segon amistós contra el Brasil aquest diumenge

Bravo, en acció contra Iran amb la selecció xilena

BarcelonaClaudio Bravo ha perdut el partit de la seva selecció, Xile, contra Iran, jugat a Sankt Pölten (Àustria), per 2-0. L'equip xilè, amfitrió de la propera edició de la Copa Amèrica, no ha jugat un bon partit contra l'equip asiàtic. Bravo ha jugat els 90 minuts.

Nekounam, exjugador de l'Osasuna, ha marcat el primer gol de la selecció de Carlos Queiroz, i l'extrem Vahi Amiri ha fet el segon gol a la contra ja durant la segona part. Xile ha fet proves tàctiques, amb molts suplents. De fet, Alexis Sánchez ha estat inicialment suplent, però no ha aconseguit trencar la defensa de l'Iran. El proper amistós de Xile serà aquest proper diumenge 29 a Londres contra el Brasil.