Esports 14/10/2015

Xile pateix però suma el segon triomf davant el Perú (3-4)

Alexis Sánchez, en el Perú-Xile

BarcelonaL’actual campió de la Copa Amèrica, Xile, ha derrotat 3-4 el Perú a Lima, en una altra nit inspirada d’Alexis Sánchez i Eduardo Vargas, que confirmen el bon moment de forma de ‘la roja’, que suma dues victòries en l’inici de les eliminatòries per al Mundial de Rússia 2018.

Dominador des del principi, Xile, amb Claudio Bravo sota els pals, s’ha avançat en el marcador al minut 7, amb un xut creuat d’Alexis. Jefferson Farfán, però, ha empatat poc després i, al minut 36, ha posat per davant els locals en transformar un penal. Abans del descans, dos gols seguits de Vargas i Alexis han permès mantenir per davant el conjunt visitant. A la represa, el quart, de Vargas, ha desanimat un Perú que no s’ha apropat al marcador fins al temps de descompte.