EL CLÀSSIC

Zidane: "No farem el passadís perquè ells no ens el van fer després de guanyar el Mundial"

El tècnic francès recupera Varane però encara no sap si Isco podrà jugar

El passadís ha centrat l'atenció en la prèvia del clàssic d'aquest diumenge al Camp Nou. El passadís o l'absència de passadís al campió de Lliga, ja que Zinedine Zidane ha deixat clar que el Madrid no el farà. "Per a ells no va ser important fer-nos el passadís després de guanyar el Mundial de Clubs. Nosaltres no farem el passadís perquè ells no el van fer. Ho respecto, respecto que hagin guanyat la Lliga i els felicito. Jo no trenco res del què hi havia abans, però tampoc farem una cosa que ells no van voler fer".

Sobre Iniesta, el francès ha comentat: "És un jugador que admirem. No és un qualsevol. El saludarem, el felicitarem i li desitjarem sort per al futur". A més, el tècnic blanc ha comentat que no vol fer rotacions pensant en la final de la Champions. "No canviarem la classificació però hem de jugar bé, anirem a guanyar com sempre. El jugador que no estigui al 100% no jugarà, però no reservaré ningú que estigui bé".

Zidane recupera el central Raphaël Varane, que ha completat amb el grup l'últim entrenament del Reial Madrid abans del clàssic. Isco Alarcón, en canvi, ha començat amb la resta dels seus companys abans de prosseguir en solitari el seu pla de recuperació.

Més continguts de