Futbol Català

El club vermell té un dels pressupostos més elevats

El capità de l'Olot vol veure el seu equip al play-off

En una entrevista concedida a la ràdio local, el jugador no dubta del bon rendiment del seu equip durant el 2012 dins la segona volta del campionat

L'Olot té l'etiqueta de favorit des del mes d'agost. Tot i que el seu entrenador, Nitus Santos, no vol pressionar la seva plantilla i l'objectiu, de cara al públic, no és més que mantenir la categoria, tothom sap que l'equip vermell té un pressupost elevat i uns elements futbolístics de nivell dins la plantilla per aspirar a altes posicions dins la taula classificatòria. Qui no s'amaga d'aquesta realitat és el capità de l'equip, Abel Solé, en declaracions a la ràdio municipal d'Olot.

Pel futbolista "si algú ens hagués dit a principi de temporada que començariem l'any vuitens a la classificació, tot l'equip hagués signat. L'Olot s'ha estabilitzat a la categoria i ara ens queda la gran assignatura de guanyar els partits fora de casa". Pel nou any el capità demana "que l'Olot pugui jugar el play-off, un objectiu i una ambició que veig factible".

Segons Solé "els nous fitxatges s'han adaptat molt ràpid a l'equip i a la ciutat. Això també ha estat gràcies a un grup creat des de fa anys, que està molt unit i molt consolidat, i de fet crec que aquesta unió que ve des de Primera Regional ha estat la clau de l'èxit dels últims anys del nostre equip".