Futbol Català
Esports 26/12/2011

El capità de l'Olot vol veure el seu equip al play-off

En una entrevista concedida a la ràdio local, el jugador no dubta del bon rendiment del seu equip durant el 2012 dins la segona volta del campionat

Ara
1 min
Abel Solé a la ràdio

OlotL'Olot té l'etiqueta de favorit des del mes d'agost. Tot i que el seu entrenador, Nitus Santos, no vol pressionar la seva plantilla i l'objectiu, de cara al públic, no és més que mantenir la categoria, tothom sap que l'equip vermell té un pressupost elevat i uns elements futbolístics de nivell dins la plantilla per aspirar a altes posicions dins la taula classificatòria. Qui no s'amaga d'aquesta realitat és el capità de l'equip, Abel Solé, en declaracions a la ràdio municipal d'Olot.

Pel futbolista "si algú ens hagués dit a principi de temporada que començariem l'any vuitens a la classificació, tot l'equip hagués signat. L'Olot s'ha estabilitzat a la categoria i ara ens queda la gran assignatura de guanyar els partits fora de casa". Pel nou any el capità demana "que l'Olot pugui jugar el play-off, un objectiu i una ambició que veig factible".

Segons Solé "els nous fitxatges s'han adaptat molt ràpid a l'equip i a la ciutat. Això també ha estat gràcies a un grup creat des de fa anys, que està molt unit i molt consolidat, i de fet crec que aquesta unió que ve des de Primera Regional ha estat la clau de l'èxit dels últims anys del nostre equip".

stats