Pau Molins, advocat de Rosell: "A veure si serà a temps d'anar al Bernabéu"

Diu que amb la llibertat provisional "es fa justícia" i que ara "només falta l'absolució"

Pau Molins, l'advocat de Sandro Rosell, ha sortit de l'Audiència Nacional amb un somriure d'orella a orella. El tribunal que jutja l'expresident del Barça per un cas de presumpte cobrament il·lícit de comissions i blanqueig de capital ha decidit deixar-lo en llibertat provisional. "Estem molt contents perquè s'ha fet justícia", ha dit d'entrada: "Ara només falta que això es tradueixi en una absolució", ha afegit.

Molins ha recordat que la decisió es produeix "coincidint que avui el Barça juga a Madrid", i fins i tot ha fet broma amb la possibilitat que Rosell anés al Bernabéu. "Veurem si hi és a temps i a quina hora pot sortir en llibertat. Ja és un home lliure, i esclar que podria anar-hi si té entrada o algú el convida".

L'advocat de l'expresident del Barça havia demanat dilluns, en el primer dia de judici, que Sandro Rosell quedés en llibertat provisional immediatament o un cop s'hagués acabat el judici, a l'espera del veredicte del tribunal. Exactament el mateix que havia demanat l'advocat de Joan Besolí –l'altre dels acusats que era en presó preventiva des de feia 21 mesos–, Andrés Maluenda. Al final, el tribunal ha decidit deixar en llibertat els acusats, sense fiança, tot i que manté l'embargament dels comptes i propietats.

Més continguts de