Futbol
Esports 27/10/2013

Un Alcorcón amb poc gol rep a Santo Domingo un irregular Girona

Ricardo Rodríguez té les baixes de Matamala, Moisés, Chus Herrero, Iván López i David García

Efe
1 min

GironaL'Alcorcón, que no ha marcat cap gol en els últims tres partits i camina immers en una ratxa negativa de resultats, espera canviar la seva dinàmica davant el Girona (21h), que vol ratificar les bones sensacions mostrades la jornada passada i buscarà la seva primera victòria oficial a Santo Domingo.

Per al partit, l'Alcorcón tindrà la important baixa per sanció de Fernando Sales, titular indiscutible a l'extrem dret i un dels jugadors més determinants de l'equip en aquest inici de lliga. El seu lloc l'ocuparà Mikel Iribas, que avançarà la seva posició des del lateral, deixant lloc a Nagore, que tornarà a l'onze després d'un partit absent per sanció.

El Girona, per la seva banda, arriba a Alcorcón amb la novetat en la convocatòria d'Albert Vivancos, que substitueix Jordi Matamala. La baixa s'uneix a les ja conegudes de Moisés Hurtado, Chus Herrero, Iván López i David García.

"Serà un partit per estar sòlids i amb molta capacitat defensiva per fer les coses bé . Si som capaços d'ordenar-nos i estar junts, crec que tenim opcions de guanyar. És un partit per seguir en dinàmica positiva tot i que caldrà anar amb compte perquè l'Alcorcón segueix tenint la insistència i l'agressivitat que l'ha caracteritzat els últims anys", ha apuntat tècnic Ricardo Rodríguez.

stats