MOTOCICLISME
Esports 20/02/2015

Aleix Espargaró: "Al principi hauré de tenir paciència, la moto encara està una mica verda"

El pilot diu que encara els queda feina per fer abans de començar a competir en un acte a Sabadell amb Prink, un dels seus patrocinadors

Ara
2 min
Aleix Espargaró, en un acte promocional / ALEIX ESPARGARÓ

SabadellAleix Espargaró ha assegurat que encara estan "lluny" d'on volen ser, en un acte aquest dijous a Sabadell amb Prink, un dels seus patrocinadors. "Hem anat progressant, però encara hi ha moltes coses per fer. Amb el canvi d'equip noto molta diferència... és molt més gran, hi ha més responsabilitat, més expectació... El que ens va passar en el test de València va ser que vam tenir molts problemes de motor i ara ho hem solucionat. Hem estat 3 mesos treballant dur a Japó, però ens segueix faltant potència. La moto gairebé no s'aixeca, en general li falten cavalls, velocitat punta i és en el que ens estem centrant per arribar millor a la primera cursa de Qatar", ha dit el pilot, que aquest any ha canviat la Yamaha per la Suzuki.

"Des del principi el projecte Suzuki era el que més il·lusió em feia. Al principi hauré de tenir paciència, la moto encara està una mica verda, però quan tot es posi al seu lloc, l'equip em començarà a demanar resultats i el fet de ser pilot oficial em posa pressió", ha indicat.

El pilot de Granollers ha explicat que el que més li està costant és "la posició" sobre la moto. "La mida de la moto és un handicap per a mi. Els provadors japonesos de Suzuki són més petits i en aquest sentit han fet una moto més a mida de Maverick. Ara he estat una setmana al Japó treballant amb el túnel del vent i cada vegada em sento més còmode", ha indicat.

"Serà difícil estar davant des del principi, però si he vingut a Suzuki no és per estar fora del Top10. L'objectiu és estar a dalt. Potser no per lluitar amb les Honda, Yamaha i Ducati oficials però si per estar just al darrere. El millor és que tenim molt marge de millora. I en canvi, equips que sabem que ara estan per davant, no evolucionaran tant d'aquí a final de temporada", ha explicat.

Per a Aleix Espargaró, la pretemporada no ha estat fàcil, ja que a causa de la lesió no ha pogut entrenar molt en terra que és el que més li agrada. "Però no he parat d'entrenar amb bicicleta de carretera, que és el que millor li anava a la lesió del genoll", afegeix i diu: "Ara ja estic molt millor".

stats