Futbol Català
Esports 20/12/2011

L'Amposta només té diners per pagar fins al gener

L'entitat allibera tots els seus jugadors i ja tenen permís per fitxar per l'equip que desitgin durant el proper mercat d'hivern

Ara
1 min
Miguel, la gran novetat

AmpostaL'Amposta viu una situació dramàtica esportivament i econòmicament. L'equip havia aconseguit deixar el darrer lloc de la classificació a Tercera després de dues victòries a casa contra l'Espanyol B i el Santboià. Aquest moment d'alegria, però, s'ha vist neutralitzat per la pitjor notícia possible, provinent de la junta directiva. El club no té diners per pagar les mensualitats dels jugadors més enllà del gener. Tot i haver configurat ja d'inici un pressupost de mínims, els patrocinadors no estan responent amb l'entitat blanc-i-negre i els diners no entren a la caixa.

Tot i no ser l'únic club del grup cinquè de Tercera que es troba en una situació així, l'Amposta sí que és el primer que ho reconeix obertament, tal com recull una informació del diari El 9 Esportiu, en què el president de l'entitat, Josep Lluís Tarrazona, ha declarat que ha donat "llibertat absoluta als jugadors per negociar amb altres equips, ja que només podem garantir el pagament de la fitxa del últims dos mesos i, a tot estirar, del gener". El dirigent encara guarda l'esperança "de trobar un patrocinador a darrera hora, com l'any passat".

Entre els jugadors que podrien deixar l'equip hi ha el davanter centre i golejador Miguel. El futbolista, que va ser fitxat i descartat aquest estiu pel Llagostera a Segona B, té ofertes d'equips punters de Tercera que juguen per disputar la promoció d'ascens i alguna altra de l'estranger.

stats