Copa CERS
Esports 15/12/2012

El Club Patí Vic agafa avantatge a l'anada dels vuitens de final de la Copa CERS

L'equip que entrena Ferran Pujalte ha guanyat a la pista del SHUM Grupo Maestre (1-5)

Ara
1 min
Els jugadors del Club Patí Vic, després d'un gol

BarcelonaAquest dissabte s'han disputat els partits d'anada dels vuitens de final de la Copa CERS d'hoquei patins. En el duel d'equips catalans el Club Patí Vic s'ha impostat a la pista del SHUM Grupo Maestre (1-5). Els gols de l'equip visitant han sigut marcats per Jordi Carbó, Roger Rocasalbas, Titi Roca i Romà Bancells (dos).

El Vilanova Mopesa, per la seva banda, ha aconseguit una renda definitiva a la pista de l'Uri suís (1-8). A més, el Moritz Vendrell ha guanyat al camp del Diessbach suís (4-6), on s'ha vist obligat a remuntar. L'Òtica Muralla Blanes, en canvi, ha empatat fora de casa contra el Lanaro Breganze italià (3-3).

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Aquest dissabte també s'ha jugat la tercera jornada de la Lliga Europea. L'Igualada s'ha imposat a la pista del Quevert francès (4-6), però la gran golejada del dia l'ha protagonitzat el Reus Deportiu contra el Cronenberg alemany (11-3).L'equip català ha acabat jugant amb cinc júniors contra un rival indigne de la màxima competició europea. El Noia Freixenet, en canvi, ha perdut contra l'Amatori Sporting Lodi italià (1-0).

stats