L'EXAMEN DE 'LA TDP'
Esports 27/10/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

DIPLOMA D'HONOR. ALEXIS SÁNCHEZ

El gol d'Alexis ens l'hauríem imaginat signat per Messi, Neymar i Iniesta, mai als peus del xilè, que potser ni tan sols es va atrevir a somniar-lo. Va ser el gran damnificat de la convivència dels migcampistes a l'onze titular i va saltar de l'equip, però no es va desanimar i no va perdre l'autoestima. Va saber auxiliar l'equip.

LLUM. NEYMAR

El millor no va ser el que va fer, que no va ser gaire, sinó el que va intentar, conscient de la necessitat de buscar l'equilibri entre el joc al peu i el joc a l'espai que requeria el Barça. Va assumir la responsabilitat en moments delicats de la segona meitat, quan va animar l'equip en atac accelerant les jugades en profunditat.

IRREPETIBLE. VÍCTOR VALDÉS

Va ser decisiu i determinant en el resultat, especialment a la segona meitat. El Barça es va sostenir durant alguns minuts gràcies a les seves aturades de màxima dificultat. Va traslladar seguretat i autoritat, va ser decidit en el joc aeri i a pilota aturada, àgil sota els pals, precís en el joc amb els peus i inflexible en les accions definitives. Viu un moment especial.

RESPONSABLE. ANDRÉS INIESTA

Va respondre a la confiança tècnica de la seva alineació amb la millor actuació de la temporada. Lluny de la seva millor versió, tampoc ho necessita per fer un partit com el d'ahir. Irregular en la passada llarga i una mica lent en espais reduïts, va disfressar aquestes limitacions pròpies del moment de temporada que viu amb una barreja d'experiència, interpretació tàctica i delicadesa tècnica.

stats