Esports 27/05/2012

Amb 101 anys, el maratonià més vell del món continua corrent

Fauja Singh va començar a córrer maratons als 89 anys després de les morts successives de la seva dona i el seu fill. Figura en el 'Llibre Guinness dels Rècords' com el maratonià més vell del món

Ara
1 min
Singh ha completat vuit maratons en els darrers 12 anys

BarcelonaTé 101 anys, però encara se sent amb ganes i amb forces per continuar corrent maratons. Fauja Singh havia dit fa un mes, després de finalitzar la marató de Londres, que posava punt final a la seva faceta de corredor de maratons, després d'haver-ne completat vuit. Però aquest dissabte, i contra tot pronòstic, va anunciar la seva intenció de participar a la marató d'aquest diumenge a Edinburg, segons publica la BBC.

Singh figura en el 'Llibre Guinness dels Rècords' com el maratonià més ancià del món.

En realitat, però, l'atletisme és una afició recent d'aquest britànic d'origen indi. Va començar a córrer maratons als 89 anys després de les morts successives de la seva dona i el seu fill.

Singh diu que ho va fer per trobar una nova il·lusió en la seva vida.

Des de llavors ha completat 8 maratons. La seva gesta l'ha convertit en una celebritat que dóna consells sobre salut.

Segons Singh, el secret del seu èxit és una dieta de curri i te. Però sobretot, afegeix, intenta "ser feliç".

Per la seva capacitat per inspirar als altres, Singh ha estat nominat com un dels 8.000 corredors que transportaran la torxa olímpica al Regne Unit fins que arribi a l'estadi olímpic de Londres el 27 de juliol.

stats