Esports
Esports 18/11/2011

Yannick Noah utilitza 'Astèrix i Obèlix' per acusar l'esport espanyol de dopatge

'Le Monde' publica l'article de l'extenista en una edició especial del 20-N en què dedica gairebé totes les seves pàgines a l'actualitat d'Espanya

à. G.
1 min
'Le Monde'.

BarcelonaL'extenista Yannick Noah, pare de Joakim Noah (Chicago Bulls), acusa aquest divendres els esportistes espanyols de dopar-se en un article a Le Monde titulat "La poció màgica".

Noah posa en dubte els èxits de l'esport espanyol: "L'esport és una mica com Astèrix en els Jocs Olímpics: si no tens la poció màgica, és difícil poder guanyar. I aquí sembla, com Obèlix, que ells van ser els afortunats que van caure a l'olla".

L'excampió analitza les últimes proves positives del ciclista Alberto Contador i el cas d'Eufemiano Fuentes: "Deixem la hipocresia. La millor política és la d'acceptar el dopatge. I que tothom tingui la poció màgica. Per descomptat, hem de respectar la presumpció d'innocència, però que ningú es deixi enganyar".

Le Monde publica l'article en una edició especial del 20-N en què dedica gairebé totes les seves pàgines a l'actualitat d'Espanya.

stats