ASOBAL
Esports 08/12/2010

El Naturhouse (35-30) no atura un Barça Borges que comença a fer por

Ismael Juárez, amb 11 gols, ha estat l'arma letal del Barça Borges per als de Logronyo

BarcelonaEl Barça Borges ha aconseguit la catorzena victòria en 14 partits de l’Asobal. L'equip que entrena Xavi Pascual no podia fallar si vola continuar amb la paella pel mànec a la competició domèstica. Partit dur contra el Naturhouse (35-30), però triomf al sac.

Ismael Juárez, amb 11 gols, ha estat un arma letal per als de Logronyo. Des dels 7 metres o en joc, l’extrem del Naturhouse ha estat infalible i ha mantingut amb vida i energia l’equip visitant que també ha estat dur durant tot el matx.

Xavi Pascual ha donat descans a Víctor Tomás, que ha seguit el partit des del llotja del Palau. Jesper Noddesbo i Marco Antonio Oneto, tot i que vestits de curt, han esperat la decisió del tècnic sobre si els incloïa a la llista. I és que a la Lliga Asobal, cal recordar, es poden incloure 14 fitxes. El Barça havia anunciat 13 jugadors i la catorzena plaça se la reservava per si feia falta. Al final, no ha calgut que juguessin.

FC Barcelona Borges (17+18): Saric (Sjöstrand), Juanín (6), Entrerríos (4), Jernemyr (-), Sorhaindo (1), Igropulo (-), Rocas (2) – set inicial – Sarmiento (5), Romero (6), Nagy (4), Rutenka (6)

Naturhouse La Rioja (15+15): Aguinagalde, Parra (2), Juárez (11), Tioumentsev (3), Dujshebaev (3), Garabaya (2), Amargant (1) – set inicial – Arrieta (3), Velasco (2), Sorrentino (1), Praznik (-), Abrao (2)

Parcials (cada cinc minuts): 1-1, 5-4, 9-7, 11-11, 12-12, 17-15 (descans), 20-18, 24-21, 28-23, 31-25, 34-27, 35-30 (final)

Àrbitres: Dueñas i Pérez.