Futbol Català
Esports 12/03/2012

La zona alta de Tercera es perfila amb nous aspirants

Vuit equips superen els 42 punts disputades 28 jornades

àngel Garreta
1 min
El Rubí aspira a tot

BarcelonaA falta de deu jornades per acabar la lliga a Tercera Divisió, la graella de sortida de la recta final comença a quedar definida. El Prat ha començat a destacar-se al capdavant de la taula amb 55 punts. Lluny d'ell es troben l'Espanyol B i el Terrassa, tots dos amb 48 punts. Tanca la quarta plaça de privilegi la Pobla de Mafumet, retornada al selecte grup aquest mateix cap de setmana. D'aquesta posició fins la vuitena hi ha només quatre punts de diferència i quatre aspirants més que lluitaran fins al final per disputar l'ascens de categoria un cop la permanència a la categoria està virtualment assegurada per a tots ells. Manlleu, Vilafranca, Rubí i Cornellà formen el segon grup, el dels perseguidors que volen donar el salt.

Els dos primers 'outsiders' fa jornades que es mouen en aquest territori, arribant a ocupar moltes setmanes l'honor d'estar entre els quatre primers. El Manlleu, immers també en el somni de la Copa Catalunya, vol disputar una promoció que fa anys que busca. El Vilafranca, sense pressió per aquest objectiu, no vol renunciar al somni.

La gran sorpresa és el Rubí. L'equip d'Alberto Fernández, amb una cursa 'diesel' al llarg de tot el campionat, ha deixat enrere el seu principal objectiu (la permanència) per començar a aspirar a tot sense pressions. Per la seva banda, el Cornellà de Jordi Roger, després d'una temporada irregular, torna a recuperar corda al moment més decisiu de la temporada.

stats