Futbol Català
Esports 26/04/2012

El Prat busca netejar targetes i mantenir la tensió competitiva amb la vista posada en la promoció

El club potablava celebrarà el títol diumenge al Sagnier davant la seva afició

Ara
1 min
El Prat celebrarà el títol al seu camp

El Prat de LlobregatEn clau esportiva, només de l'AE Prat es parla aquesta setmana en la ciutat potablava. El líder de Tercera Divisió, proclamat el passat diumenge a Vilanova campió de lliga de forma matemàtica, viu el moment més important de la seva història futbolística. A tres jornades per donar per acabada la lliga regular, el play-off, en la seva fase de campions, és l'únic que hi ha entre cellla i cella de directiva, tècnics i jugadors. Els següents partits s'afrontaran pensant ja en la promoció d'ascens.

D'aquesta manera, netejar el cicle de targetes grogues d'alguns jugadors serà el primer dels objectius de l'equip dirigit per Agustín Vacas. L'altre, mantenir la tensió competitiva i no relaxar l'equip en els propers partits, per intrascendents que siguin. El cos tècnic no vol que la plantilla pugui arribar a la promoció massa relaxada. El club té en aquest play-off (el segona de la seva història) una gran oportunitat real de pujar a Segona B si es fa la feina en una única eliminatòria.

Festa a casa i sense rua

La directiva pratenca havia previst una rua per la ciutat en autocar descapotable el proper diumenge, però finalment l'equip celebrarà el títol aconseguit només al Municipal Sagnier, un cop finalitzi l'encontre entre l'equip potablava i el filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet.

stats