FUTBOL
Esports 24/09/2018

L'Associació de Futbolistes s'oposa al partit de Miami

Malgrat haver rebut la documentació de la Lliga, no se sumen a la proposta de Tebas

T.p.
1 min
David Aganzo durant una conferència de l'AFE

BarcelonaL'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) segueix oposant-se al partit Girona-Barça de la segona volta a Miami. L'AFE ha explicat aquest dilluns que, "després de rebre un informe més detallat sobre el partit Girona-Barcelona que la Lliga pretén que es disputi a Miami el gener del 2019", segueix estant-hi en contra. Fa algunes setmanes la Lliga i l'AFE es van reunir i l'ens presidit per Javier Tebas es va comprometre a enviar a l'associació informació sobre el partit que vol organitzar a Miami. Ara l'AFE considera que la informació ni és suficient ni ofereix raons per canviar la seva opinió.

Segons l'AFE, "de moment no es compta amb les autoritzacions preceptives que possibiliten la disputa d'aquest partit als Estats Units". "Per tot això, i davant la falta d'informació esmentada anteriorment, l'AFE ha traslladat a la Lliga la no conformitat amb la disputa d'aquest partit", afegeixen. Tebas, gran defensor de jugar a Miami juntament amb el Girona i el Barça, va veure diumenge com el president de la Federació Espanyola li recordava que no es podria disputar perquè no els donaria el permís federatiu que cal.

D'altra banda, l'AFE ha citat la Lliga per obrir converses per a la negociació de determinats punts que podrien implicar la modificació del conveni col·lectiu.

Javier Tebas
stats