Bàsquet - Eurolliga
Esports 26/02/2021

L’Asvel Villeurbanne repeteix clatellada al Barça (69-76)

i
Àlex Gozalbo
2 min
Espectacular acció de Rolands Smits al Palau Blaugrana.

BarcelonaL’Avel Villeurbanne va repetir ahir clatellada al Barça (69-76). L’equip francès va imposar el seu nivell físic contra el conjunt blaugrana, que no va trobar el seu ritme habitual. L’encert visitant des de la línia de tres punts es va convertir en una llosa per al líder de l’Eurolliga, que no va tenir el to competitiu de sempre. Els bons registres ofensius de Brandon Davies (22 punts) i Nikola Mirotic (19) no van anar acompanyats d’un joc col·lectiu fiable.

Sarunas Jasikevicius va recuperar Léo Westermann, però va preferir endarrerir la tornada de Víctor Claver. Nikola Mirotic va anotar 9 dels primers 11 punts del Barça, però a l’equip blaugrana li va costar molt igualar el nivell físic d’un rival que tan sols va encaixar 35 punts en uns primers 20 minuts que van acabar amb l’aler pivot montenegrí estripant-se la samarreta per queixar-se del criteri arbitral (35-34).

Després d’un tercer període igualat, l’Asvel Villeurbanne va desequilibrar el marcador amb un parcial de 15-22 aconseguit durant uns últims deu minuts en què el Barça va cometre massa errades. En defensa, en què mai va llegir les situacions que buscava el rival, i en atac, en què va tenir una selecció de tir molt pitjor del que és habitual. La màxima diferència visitant va arribar a dos minuts del final (64-72), quan l’equip blaugrana va entendre que no guanyaria el patit. Norris Cole (21 punts) va tenir una incidència decisiva en un últim tram de partit en que l’aparició de Cory Higgins va arribar massa tard.

Poc habituat a deixar passar tant de temps entre un partit i un altre, el Barça va acusar la inactivitat i es va trobar molt incòmode contra un rival que va saber explotar els seus punts forts al Palau.

El bàsquet torna al Nou Congost

El Baxi Manresa rep aquest dissabte l’UCAM Múrcia (18 h, Movistar Deportes 1) en un partit que servirà per homenatjar els campions de la Copa del Rei del 1996. Pedro Martínez té les baixes de Dani Pérez i Guillem Jou, però recupera Eulis Báez i Matt Janning. El club del Bages va anunciar ahir la renovació de l’escorta nord-americà fins a final de temporada.

stats