Futbol Català
Esports 25/04/2012

El Badalona tindrà una junta gestora

Un cop finalitzat el termini per presentar-se a la presidència del club, l'entitat no ha registrat cap candidatura i haurà de gestionar-se per elecció de socis

Redacció
1 min
El president escapulat Felipe Martínez

BadalonaLes eleccions a president i junta directiva del Badalona no han registrat durant els darrers dies cap candidatura en el termini legal per presentar-la. Tal com marquen els estatuts de les entitats quan aquest cas es produeix, una nova junta gestora haurà d'agafar les regnes del club a partir d'ara amb l'objectiu de tornar a convocar eleccions en un període breu de temps durant les properes setmanes o mesos. Tot apunta, si els socis accepten, que el president sortint, Felipe Martínez, podria encapçalar aquesta gestora provisional.

Una assemblea extraordinària de socis escollirà els seus nous gestors provisionals, que mantindran el càrrec almenys tres mesos. La situació social de l'entitat contrasta amb l'esportiva, on l'equip dirigit per Manolo Márquez lluita, de ple, per una plaça de promoció d'ascens a Segona A. Per una qüestió de calendari, els socis que provisionalment es facin amb el control del club seran també els encarregats de planificar la propera temporada esportiva.

stats