Futbol Català
Esports 30/01/2012

Al Badalona li serveix la mitjana anglesa per retallar distàncies a la lliga i mirar cap a la zona d'ascens

El ritme de guanyar i empatar cada set dies apropa l'equip escapulat a l'objectiu

àngel Garreta
1 min

BadalonaEn silenci però amb pas ferm, el Badalona va recuperant el terreny perdut a la classificació de Segona B. Exceptuant la derrota al Baix Camp contra el Reus en el darrer partit del 2012, a finals de desembre, l'equip dirigit per Manolo Márquez suma una singular mitjana anglesa de punts, alternant guanyar i empatar cada set dies, fet que ha facilitat que l'entitat escapulada estigui ara mateix a només dos punts del play-off tot i no guanyar els punts de tres en tres.

Les ensopegades dels rivals han facilitat part d'aquesta feina. La quarta plaça del grup la marca actualment el Mallorca B amb 36 punts. El Badalona, després de l'empat a casa de diumenge davant l'Huracán, en suma 34. Tot i haver començat la lliga de forma irregular i haver viscut durant setmanes en zona de ningú, aquesta reacció classificatòria no acaba de resultar estètica en la forma. Márquez ho admet però creu que és important "seguir en la mateixa línia de treball que portem des del Nadal, no perdent cap partit".

En la roda de premsa posterior al darrer partit, el tècnic va afirmar que el seu equip ja sabia com jugaria l'Huracán però que "cal ser autocrítics i admetre que no hem jugat bé. L'Huracán ha fet prou mèrits o ha forçat demèrits nostres per aconseguir l'empat". L'equip badaloní aforntarà durant els propers dos caps de setmana duels decisius davant Manacor i Llagostera per posar a prova la seva escalada a la taula.

stats